Selecteer een pagina

Menu

Verwen jezelf met koffie van Lucca: Ontdek de Authentieke Koffie-Beleving

Onze koffiespecialiteiten zijn een eerbetoon aan de kunst van het koffiezetten. Van de krachtige espresso tot de zachte cappuccino en de avontuurlijke koffiecocktails, elke creatie is een meesterwerk dat de diepe complexiteit van koffie onthult. Laat de geurige aroma’s en rijke smaken je betoveren terwijl je geniet van een moment van rust.

Voor de liefhebbers van thee hebben we een uitgebreide selectie van verfijnde theesoorten uit alle hoeken van de wereld. Van delicate groene thee tot krachtige zwarte thee en rustgevende kruidenthee, elke kop is een reis naar een andere smaakdimensie. Laat de warme damp je omhullen en de kalmerende eigenschappen van thee je tot rust brengen.

En dan zijn er nog onze heerlijke lekkernijen die perfect samengaan met je drankje. Van flinterdunne croissants tot weelderige gebakjes en knapperige koekjes, elk hapje is een moment van verwennerij. Onze lekkernijen zijn met liefde bereid en bieden een perfecte harmonie met je favoriete drank.

Of je nu komt voor een ochtendpauze, een middagverwennerij of gewoon een plek zoekt om te ontspannen met vrienden, onze smaakvolle selectie van koffie, thee en lekkernijen staat voor je klaar. Laat jezelf onderdompelen in een wereld van aroma’s en smaken terwijl je geniet van de kleine genoegens van het leven.

LUCA ESPRESSOBAR MENU